Wie is Louis?

Ik ben 64 jaar en richt mij op een brede doelgroep mensen die baat bij hebben snel en adequaat geholpen te worden bij sport-,werkgerelateerde- of relationele klachten.

Bij ziekteverzuim heeft u er baat bij op maat een passend behandelingsplan te krijgen die er toe leidt dat u weer zo snel mogelijk aan de slag kan. Mijn doel is om u altijd zo snel mogelijk u herstelproces te bespoedigen en u inzicht te geven hoe uw klachten zijn ontstaan en welke aanpak het beste bij u past om u weer op de rail te zetten. U kunt weer op deze manier sneller uw sport-, werk- of individuele werkzaamheden hervatten en uw klachten de baas te worden. Van belang is stap voor stap weer te gaan sporten en door het ‘nieuwe’ inzicht beter uw klachten de baas te zijn.

Door de maatschappelijke veranderingen ervaren mensen steeds meer druk. Het Coronavirus kan grote invloed op u hebben door verlies van werk of naasten of restverschijnselen van het virus. Denk niet het gaat wel over. Neem tijdig contact met mij op als je vragen hebt, zodat u sneller weer in balans komt. Door te blijven sporten blijf je beter in je vel zitten. Sport is uiteindelijk voor iedereen een goede uitlaatklep. Het ontspant je lichaam, door inspanning en krijgt je een betere doorbloeding van je aderen en je zet je gedachten stil.

Als therapeut wil ik u een passend handvat bieden en u meer inzicht verschaffen hoe u uw lichamelijke klachten het beste te lijf kan gaan. Door samen dit aan te pakken komt u er weer sneller bovenop. Uw eigen inzet, inzicht, wilskracht en h(er)kennen van uw valkuilen, komt u meer in balans. Het op peil houden van uw lichamelijke conditie helpt u en draagt bij aan uw eigen welzijn.

Gratis kennismaking?

Vraagt u zich af of de behandeling wat voor u is?